Download Piranti Lunak

Download Flutter

Flutter

Kerangka pangembangan aplikasi seluler Flutter minangka kerangka kerja pengembangan aplikasi lintas kinerja sing dhuwur. Kanthi program sing didhukung Google, sampeyan bisa ngembangake aplikasi seluler kanthi luwih cepet lan luwih fungsi. Aku uga bisa ujar manawa Flutter, sing minangka kerangka kerja sing nyenengake ing babagan instalasi...

Download Unreal Engine

Unreal Engine

Unreal Engine 4 minangka salah sawijining mesin game sing digunakake kanggo ngembangake game video. Bisa digunakake ing endi wae saka game seluler nganti platform VR. Unreal Engine 4 minangka mesin game. Unrael Engine, dikembangake dening Epic Games, nyebabake nganti pirang-pirang game sukses nganti saiki. Mesin iki, sing ngemot meh...

Download Android Studio

Android Studio

Android Studio minangka program resmi Google lan gratis sing bisa digunakake kanggo ngembangake aplikasi Android. Android Studio minangka program lengkap lan gratis sing dirancang kanggo pangembang aplikasi Android. Program kasebut dilengkapi karo akeh alat pangembang Android. Kanthi Android Studio, sing bisa mbantu ngatasi masalah rumit...

Download Notepad++

Notepad++

Kanthi Notepad ++, sing ndhukung akeh program lan basa desain web, sampeyan bakal duwe piranti lunak editing teks multi-fitur sing dikarepake. Notepad ++ C, C ++, Java, C #, XML, HTML, PHP, Javascript, file RC, nfo, doxygen, file iki, file batch, ASP, VB / VBS, SQL, Objective-C, CSS, Pascal , Perl, Python, Iki minangka program gratis...

Download Anaconda

Anaconda

Anaconda Navigator kanthi kabeh alat sing dibutuhake kanggo sampeyan sing pengin ngembangake Python ing Windows. Distribusi Anaconda; Klebu kabeh alat pangembang sing bakal dadi luwih gampang sampeyan ngembangake aplikasi pembelajaran mesin nganggo python. Sawetara IDE ilmu data sing ana ing Anaconda Navigator; Piranti lunak profesional...

Download Kate Editor

Kate Editor

Kate Editor minangka Editor Teks kanggo Windows. Kate minangka editor teks multi-tampilan dening KDE sing bisa digunakake kanthi macem-macem dokumen. Nampilake lipatan kode, panyorotan sintaks, bungkus tembung dinamis, terminal semat, antarmuka plug-in sing jembar, lan sawetara dhukungan skrip sederhana, proyek Kate bisa ditindakake ing...

Download Malware Hunter

Malware Hunter

Malware Hunter minangka program sing mbantu nglindhungi sampeyan saka virus Malware Hunter minangka program antivirus sing bisa digunakake yen sampeyan pengin nglindhungi komputer saka malware lan virus sing wangkal. Malware Hunter, sing dikembangake dening Glarysoft, umume minangka piranti lunak keamanan sing dirancang kanggo ngidini...

Download Metasploit

Metasploit

Cara gampang kanggo nganakake tes keamanan proyek sampeyan. Metasploit minangka piranti lunak keamanan sing nyedhiyakake informasi babagan kerentanan, mbantu nyoba tes penetrasi lan pangembangan tandha tangan IDS. Metasploit mbantu sampeyan nindakake luwih saka verifikasi kerentanan, ngatur penilaian keamanan, lan ningkatake kesadaran...

Download Windscribe

Windscribe

Windscribe (Download): Program VPN gratis sing paling apik Windscribe misuwur kanthi fitur canggih ing rencana gratis. Program VPN, sing ngidini panggunaan data gratis luwih saka 10GB, nyedhiyakake fitur sing ditawakake VPN sing mbayar kayata firewall, blocker iklan, blocker blocker, kontrol kacepetan, mode privasi, VPN dobel, P2P,...

Download AVG VPN

AVG VPN

AVG Secure VPN minangka piranti lunak VPN gratis kanggo Windows PC (komputer). Instal AVG VPN saiki kanggo nglindhungi jaringan WiFi lan browsing kanthi anonim. AVG Secure VPN utawa AVG VPN minangka program VPN gratis sing ditawakake kanggo pangguna Windows PC, komputer Mac, telpon Android lan pangguna iPhone. Kanggo nglindhungi jaringan...

Download Clever Dictionary

Clever Dictionary

Kanthi aplikasi Kamus sing Cerdas, sampeyan bisa nggoleki informasi sing digoleki kanggo sumber kualitas. Aplikasi Kamus Cerdas diterbitake minangka program gratis sing bisa digunakake nalika nindakake informasi utawa riset data ing komputer lan mbukak asil informasi sing digoleki saka macem-macem sumber. Sanajan antarmuka kasebut ora...

Download Stellarium

Stellarium

Yen sampeyan pengin ndeleng lintang, planet, nebulae, lan uga cara sing apik banget ing langit saka lokasi sampeyan tanpa teleskop, Stellarium nggawa ruang sing ora dingerteni menyang layar komputer kanthi 3D. Stellarium ngowahi komputer dadi planetarium kanthi gratis. Sampeyan bisa lelungan kanthi program sing nampilake kabeh langit...

Download Easy Cut Studio

Easy Cut Studio

Sampeyan bisa motong bentuk lan teks kanthi Easy Cut Studio Easy Cut Studio minangka program pemotong bentuk sing ngidini pangguna bisa motong font TrueType utawa OpenType, motong SVG utawa PDF. Easy Cut Studio ora mung ngidini pangguna nyithak font lan bentuk ing dokumen, nanging uga mbantu sampeyan ngethok wujud utawa teks ing desain...

Download DWG FastView

DWG FastView

DWG FastView minangka program sing dikembangake supaya gampang ndeleng karya AutoCAD ing komputer adhedhasar Windows. DWG FastView, DWG lan DXF lsp. Ing Windows. Iki minangka program sing ngidini sampeyan ndeleng file kanthi ekstensi. Program sing diarani AutoCAD minangka salah sawijining program sing bisa digunakake ing meh kabeh...

Download Ashampoo Photo Optimizer 2018

Ashampoo Photo Optimizer 2018

Pobieranie Ashampoo Photo Optimizer 2018 znajduje się na szczycie wyszukiwania dla tych, którzy chcą darmowego programu do edycji zdjęć. Ashampoo Photo Optimizer 2018 to aplikacja do edycji zdjęć używana na komputerach z systemem Windows.Ashampoo Photo Optimizer 2018 wyróżnia się jako jedno z czołowych programów stworzonych, aby Twoje...

Download WonderFox Photo Watermark

WonderFox Photo Watermark

Tandhani foto sampeyan kanthi ilang kualitas nol. WonderFox Photo Watermark minangka program sing bisa digunakake kanggo nambah watermark menyang foto ing komputer Windows. Aku ngomong babagan program hebat sing nawakake luwih saka 150 bahan watermarking gratis, dhukungan kanggo watermark gambar lan teks, template sing wis digawe, alat...

Download Wise Folder Hider

Wise Folder Hider

Kanthi Wise Folder Hider, sampeyan bisa ndhelikake file lan folder kanthi gratis, supaya wong liya ora ngakses data pribadi. Wise Folder Hider minangka alat ndhelik file lan folder gratis. Pangguna bisa ndhelikake file lan folder ing sekat lokal utawa piranti sing bisa dicopot kanthi bantuan program. Data sing didhelikake iki pancen ora...

Download Live for Speed: S2

Live for Speed: S2

Live for Speed ​​minangka game simulasi balap realistis sing bisa diputer ing komputer sistem operasi Windows. Live for Speed ​​minangka salah sawijining game paling populer sing disenengi kabeh pemain sing pengin melu simulasi balapan sing realistis. Yen sampeyan pengin seneng game iki, yen pitulung kanggo nyopir ora kasedhiya kanggo...

Download PES 2021 LITE

PES 2021 LITE

PES 2021 Lite bisa dimainake kanggo PC! Yen sampeyan nggoleki game bal-balan gratis, eFootball PES 2021 Lite minangka rekomendasi. PES 2021 Lite PC debut kanggo sing ngarepake game bal-balan PES gratis! Game bal-balan eFootball PES 2021 Lite, sing disimpen nganti FIFA ing PC, konsol lan seluler, saiki kasedhiya kanggo diunduh ing Steam....

Download Notepad3

Notepad3

Notepad3 minangka editor sing bisa nulis kode ing piranti Windows. Notepad3, sing dikembangake nglawan Notepad, sing ora nate owah lan inovasi sajrone 20 taun sejarah Windows lan dirancang kanggo digunakake dening pangembang perangkat lunak, bisa ndhukung akeh basa. Notepad3 minangka editor sing sukses amarga panyorot sintaksis lan kerja...

Download Anno 1800

Anno 1800

Anno 1800 dirilis minangka game strategi. Anno 1800 minangka versi game strategi 2019 sing wis dikembangake pirang-pirang taun. Anno 1800, dikembangake dening Blue Byte lan diterbitake dening Ubisoft, misuwur minangka salah sawijining gim strategi sing dikembangake kanthi suwe. Anno 1800, sing beda karo game strategi liyane lan strukture...

Download UltraEdit

UltraEdit

UltraEdit minangka alat solusi profesional sing wis dadi pilihan akeh programer ing saindenging jagad, sing ndhukung puluhan format. Beda karo piranti lunak editor teks liyane kanthi fitur canggih, UltraEdit minangka editor teks profesional sing kompatibel karo basa pamrograman beda kayata txt, hex, XML, HTML, PHP, Java, Javascript,...

Download Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2 lagi uap! Hello Neighbor 2 Alpha 1, salah sawijining game horor siluman paling apik ing PC, saiki kasedhiya kanggo diunduh gratis. Hello Neighbor 2 Alpha 1 kasedhiya gratis kanggo diunduh sadurunge Hello Neighbor 2 dibebasake. Hello Neighbor, salah sawijining game horor siluman paling apik ing PC lan seluler, yaiku...

Download Maxnote

Maxnote

Maxnote minangka aplikasi cathetan sing bisa digunakake kanthi mulus ing sistem operasi Windows. Maxnote minangka aplikasi cathetan sing bisa digunakake ing komputer. Maxnote nawakake meh kabeh pesaing sing bisa nindakake kanthi gratis ing wilayah sing kompetitif banget. Sampeyan bisa ngetik cathetan ing aplikasi sajrone sawetara detik...

Download Image Tuner

Image Tuner

Image Tuner minangka program editing gambar sing gratis lan sukses sing bisa diowahi kanthi gampang. Akeh pangguna ora butuh fitur fungsional program kaya Photoshop kanggo nindakake tugas manipulasi gambar sing sederhana lan biasa. Amarga, umume, operasi saben dina karo file gambar; Ngowahi ukuran, ngganti format, ganti jeneng lan...

Download Reshade

Reshade

Reshade minangka aplikasi sing mbenerake piksel foto sing sampeyan tambah lan ngasilake gambar sing luwih apik. Reshade minangka salah sawijining aplikasi editing gambar. Sampeyan kudune wis ndeleng manawa kualitas gambar kanthi resolusi sithik mudhun nalika nggawa rasio resolusi sing luwih dhuwur sing dikarepake. Sanajan sampeyan bisa...

Download PDF Unlock

PDF Unlock

PDF Unlock minangka aplikasi sing dikembangake dening Uconomix sing mbusak sandhi saka file PDF. PDF Unlock minangka program kanggo mbukak file PDF sing ndhelik. PDF Unlock bakal diinstal sakcepete sawise sampeyan ngeklik file instalasi lan bakal langsung nggawa sampeyan menyang layar ngarep. Nanging sadurunge tekan tahap iki, priksa...

Download Cyber Dust

Cyber Dust

Cyber ​​Dust minangka aplikasi olahpesen cepet kanthi sistem kaya Snapchat sing bisa mbusak pesen kanthi otomatis. Debu Cyber ​​nyedhiyakake pambusakan pesen kanthi otomatis sawise sawetara wektu nalika ngobrol karo kanca utawa wong ing saindenging jagad, lan minangka aplikasi sing bisa digunakake ing seluler uga tablet lan komputer...

Download DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite minangka program nggawe disk virtual gratis sing bisa mbukak file gambar kanthi gampang nganggo ekstensi ISO, BIN, CUE kanthi nggawe disk virtual. DAEMON Tools Lite minangka piranti lunak sing gratis lan dipercaya sing ngidini pangguna nggawe disk (drive) virtual kanthi cepet lan gampang ing komputer. Kanthi bantuan...

Download Orion File Manager

Orion File Manager

Yen sampeyan nggoleki manajer file sing cerdas lan cepet kanggo ngatur file, sampeyan bisa nyoba aplikasi Orion File Manager. Aplikasi Orion File Manager ngidini sampeyan ngatur file ing piranti Android kanthi gampang. Yen sampeyan pengin gampang ngatur video, gambar, dokumen, musik, file APK lan file arsip ing ponsel cerdas lan sampeyan...